Chinchilla-Constanta Ferma Chinchilla Crescatorie Chinchilla
ATENTIE LA CALITATE !

Referitor la animalele ieftine pe net, atentie la cum au fost intretinute, varsta (care este greu de estimat), tratamentele de care au beneficiat, hrana, vitaminele, starea custilor.

Referitor la custi: exista doua tipuri de sarma.

"    Sarma electrogalvanizata inainte de sudura  (95% din modelele existente pe piata). Se remarca prin luciul sarmei si este otelita. Rugina apare in mai putin de un an in puncte vulnerabile, la suduri, unde este prezenta urina sau apa.

"    Sarma de aceeasi grosime ca cea de mai sus (1,6 mm) sudata inainte de zincare; se remarca prin lipsa luciului iar prin presare se observa ca este mult mai moale si maleabila. Este zincata in baie de zinc. Stratul de zinc fiind dublu fata de cea electrogalvanizata, si
durata de viata este dubla


Referitor la curatenie. Mare atentie pe ce model de cusca optati - cu talas sau fara.
Ex.: pentru 32 custi se pierd intre 4-6 ore la curatenie. La modelul pe care noi il recomandam, curatenia dureaza 15 minute.
Dispunere custi in functie de spatiu.
Igienizarea custilor si a incaperii la 3-6 luni(cu ecocid). Igienizarea/dezinfectarea lunara a furtunelor din sistemul de adapare.

Un numar mare de animale isi rod blana sau chiar mor din cauza igienei precare din custi si a apei care nu mai este buna de baut din sistemul prost intretinut (dezvolta tulburari digestive si in mare masura nu pot fi salvate).
Daca gustul apei este rau, animalele refuza sa mai bea  - rezulta constipatie, prolaps si deces.

Atentie la supapele foarte ieftine - 6,8 lei. Nu este recomandat sa le cumparati. Scapa apa si au un debit foarte mare (vezi pozele de pe unele site-uri. Au pet-uri taiate sa colecteze apa care curge de la supape.)

!!!Inainte de demararea afacerii cautati mai multe documentatii, site-uri, mai ales international, vizitati cateva ferme sa puteti face comparatii si sa puteti aduna idei.

Pentru dezvoltare ferme chinchilla, optimizare, automatizari, maximizare randament tehnic care este direct proportional cu consumul de energie electrica, oferim asistenta gratuita atat telefonic cat si la fata locului.
In functie de cat de bine se demareaza afacerea te poti numara printre cei care reusesc si obtin pret bun pe animale sau poti ingrosa numarul celor care lichideaza ferme chinchilla si niciodata nu spun adevaratul motiv.
Trebuie sa ne intrebam ce fac altii, cum reusesc  si care sunt conditiile pe care ei le indeplinesc.Pornita cum trebuie, o ferma chinchilla se autosustine dupa cca. 6 luni si isi amortizeaza investitia in cca. un an si jumatate.

Pretul chinchillelor la bursa se poate verifica pe net (suna pentru detalii). In aprilie de ex. Pretul mediu a fost de 42 euro/buc..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hrana pentru chinchilla
Interior Ferma Chinchilla
Referitor la sibere si hranitori. Cele care sunt facute din table zincata de 0,3mm sunt foarte usor deteriorate de animale.
Hranitorile au patru sisteme de prindere - sunt greu de prins, greu de desfacut in caz de urgenta.

!!! Nu cumparati rastel sudat! Cereti poze si detalii! Optati pe variante usor de prins, usor de desfacut si de intretinut.
Nu cumparati animale de la intermediari!
Cum recunosti un intermediar? - vorbe frumoase, promisiuni de castig imediat si de pret bun la recoltare pui, disponibilitate de a negocia pretul; ofera informatii vagi cu privire la locatia fermei pe care o ''detine''.
Daca creste chinchilla, are putine care, culmea, devin agitate in prezenta lui, si lista descrierii poate continua…
Sarma Custi
Sarma Custi Chinchilla
Home    Animal de companie    Hrana Chinchilla    Ferma Chinchilla    Sfaturi Utile    Oferta    Contact
Bookmark and Share

Chinchilla Constanta . Sfaturi Utile . Crestere Chinchille

Sfaturi utile
Totul depinde de calitate!!! Un animal evaluat de un intermediar la 10-15 euro este vandut de catre acesta mai departe cu cel putin 25 euro, din aceasta cauza este bine sa optam pe livrari directe (suna pentru detalii).

!!! Pentru verificarea absolut oricarei informatii prezentate, ne puteti vizita! Va asteptam!